News.d'Arenberg Cube, McLaren Vale Winery

October 6th, 2019
d'Arenberg Cube, McLaren Vale Winery

This iconic building is the winner of not only numerous hospitality awards, the unique d'Arenberg Cube has won many architecture and design awards.

This iconic building is the winner of not only numerous hospitality awards, the unique d'Arenberg Cube has won many architecture and design awards.

Featuring in the Tasting Floor, a complex design to separate the cellar door and wine tasting bar area was required. Lotus supplied a frameless glass stacking wall solution on top of the formed glass bar to create the flexible space. An innovative lock system was created to side lock the bottom rails to ensure a secure and stable wall, a feature to ensure the seamless formed glass bar wasn’t compromised.

More details at Architel site

Share this: