Ernst & Young, Sydney

As well as being aesthetically pleasing, the installation of Lotus products enabled a multitude of functions, creating a space that adapted to work as both one room or two. This design solution helps to minimise noise transfer between spaces and allows the client to collaborate effectively.

Lotus were approached to help deliver EY’s vision of a high-level refurbishment for their Sydney office and transform a static space into an adaptive one. Our involvement with the project focused around fitting out EY’s collaborative meeting spaces. As specialists in bespoke office fit-outs, Lotus took pride in working with the other project stakeholders to deliver this installation with minimal disruption to the office, on time and to the highest standard.

“(our new office is) ... a trust-based, flexible environment that enables our people to provide exceptional client service, individually or as part of a high performing team, and helps us to attract and retain the finest talent. It’s an energising and efficient workspace supported by technology that enables our people to work fluidly both in and out of the office. It’s our vision for how all of EY will work in the future.”
– EY

TALK TO ONE OF OUR TECHNICAL DESIGN CONSULTANTS
Discover how a Lotus Technical Design Consultant can help you make big ideas happen.

CONTACT US